Androvium %5 Topikal Çözelti 60 ml Saç Spreyi

₺651,48
Havale Fiyatı : ₺638,45 (%2 İndirimli)
Marka : Assos
Stok Kodu : 2334
Son Kullanım Tarihi: 11/2026
Kargo : Ücretsiz Kargo
Kargolama : Yarın Kargoda

Karşılaştır Favorilere Ekle


Gülümseten İndirim


Açıklama

SON TÜKETİM: 11/2026

Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler  eczane çıkışlı %100 Orijinal ürünlerdir.

Etken Madde

Bir şişede (60ml) sprey içerisinde etkin madde olarak 3.0g Minoksidil bulunur. Yardımcı maddeler olarak Etanol, Propilen glokol ve Saf su içerrir

Her püskürtmede (0.2ml) 10.0 mg Minoksidil içerir

Erkekler içindir

Sadece kuru saç ve kafa derisine uygulanır.

Uygulama şekli

Sprey başlığını saç dökülmesinin olduğu bölgeye bir kez püskürtüp, parmaklarınızla masaj yoluyla yayınız. Bu işlemi 5 kez tekrarlayıp, ardından ellerinizi iyice yıkayınız. Bölgenin büyüklüğü ne olursa olsun, uygulanan doz 5 püskürtmeyi (1 ml) aşmamalıdır. Bir şişe 30 günlük kullanım dozu içerir. Kuru saç ve kafa derisi dışında başka hiçbir bölgeye temas ettirilmemelidir. İstenmeden temas ettirildiğinde bölge bol su ile yıkanmalıdır. ANDROVİUM® kullanılması unutulduğunda, bir sonraki gün yine normal dozlarda uygulanmalıdır.

Ürün Detayları
Assos
2334
20 Ürün
Ürünler Orijinal Mi?

Sitemizden satın aldığınız/alacağınız tüm ürünler anlaşmalı olduğumuz eczanemizden/ecza depolarından çıkışlı orijinal ürünlerdir. Ürünlerimiz Türkiye'nin en büyük 3 ecza deposundan temin edilir ve uygun saklama koşullarında saklanır. Sitemizde satılan ürünler ilaç dışı ürünler olduğu için Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan rutin denetimler ile şirketimiz denetlenir ve ürünlerimizin satışa uygunluğu kontrol edilir. 

tarimbelge.jpeg

 

Oturum Aç

Eczhanem

Sepet

Sepet boş